Pagini

duminică, 14 iunie 2015

Gem de capsuni cu stevia rebaudiana si gem de capsuni cu sirop de struguri

            Anul acesta am reusit sa fac gem de capsuni si cu stevia si cu sirop, foarte bun.Diferenta de gust este mare dar mie imi plac ambele.

                                          
            Am uscat capsune pentru ceai.


8 comentarii:

  1. O idee grozava sa folosesti sirop concentrat de struguri. O sa incerc cu alte fructe, capsunile s-au trecut, eventual cu piersici sau prune. Merci !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siropul se pierde destul de mult din aroma fructelor, dar este foarte bun gemul in combinatie pentru diverse prajituri. Iar un pesmet cu unt de cocos si un 'touch':) de gem este 'dementa:))

      Ștergere
  2. Cum usuci căpşunile pentru ceai? În cuptor? (Cam cum se fac roşiile uscate?)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam asa, doar ca pama anul trecut le-am uscat la soare, anul acesta avem aparat
      http://mykybackyardgarden.blogspot.ro/2015/01/deshidrator-electric.html

      Ștergere
  3. ce minunatii faci tu aici! mmmm...

    RăspundețiȘtergere
  4. Myky, tu esti o artista, pe bune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un talent pierdut:))).
      Te pupic, lasa ca nici cu tine nu mi e rusine!

      Ștergere