Cu siropul se pierde destul de mult din aroma fructelor, dar este foarte bun gemul in combinatie pentru diverse prajituri. Iar un pesmet cu unt de cocos si un 'touch':) de gem este 'dementa:))
Cam asa, doar ca pama anul trecut le-am uscat la soare, anul acesta avem aparat http://mykybackyardgarden.blogspot.ro/2015/01/deshidrator-electric.html
O idee grozava sa folosesti sirop concentrat de struguri. O sa incerc cu alte fructe, capsunile s-au trecut, eventual cu piersici sau prune. Merci !
RăspundețiȘtergereCu siropul se pierde destul de mult din aroma fructelor, dar este foarte bun gemul in combinatie pentru diverse prajituri. Iar un pesmet cu unt de cocos si un 'touch':) de gem este 'dementa:))
ȘtergereCum usuci căpşunile pentru ceai? În cuptor? (Cam cum se fac roşiile uscate?)
RăspundețiȘtergereCam asa, doar ca pama anul trecut le-am uscat la soare, anul acesta avem aparat
Ștergerehttp://mykybackyardgarden.blogspot.ro/2015/01/deshidrator-electric.html
ce minunatii faci tu aici! mmmm...
RăspundețiȘtergere'Dupe posibilitati" :)!
ȘtergereMyky, tu esti o artista, pe bune!
RăspundețiȘtergereUn talent pierdut:))).
ȘtergereTe pupic, lasa ca nici cu tine nu mi e rusine!