Un inceput fructuos :) Sa incerci zahar cu aroma de trandafiri - pur si simplu freci zaharul cu petalele proaspete sau uscate in blender si apoi, asta daca folosesti petale proaspete, il usuci pe tava in strat subtire.
e o idee buna, chiar daca eu nu mai mananc zahar pot sa-l folosesc la deserturi. se poate face pudra?
eu mai stiam o chestie cu petalele, tot pentru prajituri, de exemplu pentru pavlove, se ung petalele de trandafir cu albus si se presara peste ele zahar tos apoi la cuptor 3-4 minute.
Da, se poate face pudra. Si eu tot la deserturi il folosesc, la creme sau la orez cu lapte. Petalele zaharisite sunt grozave de decor, doar ca nu se pastreaza ...
Un inceput fructuos :) Sa incerci zahar cu aroma de trandafiri - pur si simplu freci zaharul cu petalele proaspete sau uscate in blender si apoi, asta daca folosesti petale proaspete, il usuci pe tava in strat subtire.
RăspundețiȘtergeree o idee buna, chiar daca eu nu mai mananc zahar pot sa-l folosesc la deserturi. se poate face pudra?
RăspundețiȘtergereeu mai stiam o chestie cu petalele, tot pentru prajituri, de exemplu pentru pavlove, se ung petalele de trandafir cu albus si se presara peste ele zahar tos apoi la cuptor 3-4 minute.
Da, se poate face pudra. Si eu tot la deserturi il folosesc, la creme sau la orez cu lapte. Petalele zaharisite sunt grozave de decor, doar ca nu se pastreaza ...
ȘtergereMultumesc, chiar o sa incerc cu zahar!
RăspundețiȘtergereDar cum se face apa aceasta???? Chiar nu stiu.
RăspundețiȘtergereAici '' http://www.reteteleluiradu.ro/2010/04/08/pe-scurt-despre-apa-de-trandafiri/''este procedeul de obtinere..
RăspundețiȘtergere