Pagini

joi, 28 decembrie 2017

La multi ani Magnifici!

      Nu am vrut ca anul sa se termine si sa nu scriu cateva randuri in jurnalul meu virtual!
Motivarea absentei mele de aici este una fericita. Avem in sfarsit casuta noastra de la tara. Cum am mai spus, aveam un teren in afara Bucurestiului de cativa ani dar anul trecut am reusit sa punem gardul iar anul acesta am construit casuta (locuim acolo de primavara pana toamna), sa organizam gradina cu legume si livada.
                                                       Asa arata terenul 'virgin' anul trecut in primavara.
Dupa defrisare.
Cu gard
Primul trandafir (i-am plantat anul trecut in toamna, dupa terminarea gardului,  ne-au rasfatat toata vara cu parfumul si culorile lor).
 
 
Pentru ca ne-am petrecut toata vara acolo am construit si paturi de legume(urmeaza ca anul urmator sa le amenajam mai bine, dar nu am vrut sa pierdem un an fara legume proaspete, a fost primul an in care am facut bulion din rosiile noastre).
 
 
Dovada ( o mica parte) recoltei :))
Nu mai gasesc celelalte fotografii, acum este izolata si avem plantata si livada cu aproximativ 30 de pomi fructiferi si trifoi pitic printre ei. Pe lateralele livezii am plantat arbusti fructiferi, in fata casei flori si arbusti ornamentali. Cam acesta a fost anul meu si al familei mele. Au fost si intamplari grele pe care nu doresc sa le amintesc dar peste care am trecut, multumesc Bunului Dumnezeu pentru toate!
Acestea fiind scrise, va doresc un an magnific cu multa lumina, bucurie si imliniri!

8 comentarii:

 1. Ce frumos ! Tare ma bucur ca ti-ai implinit visul ! La cati mai multi trandafiri, rosii si recolte bogate si diversificate ! Bravo !

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumesc, Dani, mai avem multe de facut dar toate la timpul lor. Acum, iarna este timp de planuri, citit si odihna:). Iti doresc un an asa cum il doresti tu!La multi ani!

  RăspundețiȘtergere
 3. Felicitari Myky pentru tot ce ati realizat. Sa va bucurati cu sanatate de tot ce aeti acolo. La multi ani si numai bine in anul ce vine!

  RăspundețiȘtergere
 4. Răspunsuri
  1. Multumesc mult! La multi ani si tie alaturi de cei dragi!

   Ștergere
 5. Ma bucur pentru voi! O sa iti iasa o gradina pe cinste, mai ales ca ai optat pentru straturi inaltate :)) Sa ne auzim cu bine in Noul An!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da Vasi, aceste paturi au fost in cap de lista in legatura cu gradina. Nu vrem sa mai muncim aiurea, este destul de mult teren si vrem sa mai cumparam, asa ca am optat pentru paturi inaltate si permacultura. Ca amuzament sa-ti spun ca treceau vecinii si ne intrebau ce experimente facem noi acolo. Poate ca se si amuzau pe seama noastra, 'orasenii astia:))'. In vara cand recolta a inceput sa se coaca au inceput sa ceara informatii, ce si cum. La multi ani, cu drag!

   Ștergere