Lava Cake face toata lumea, deci nimic interesant, ce consider demnt de notificat este ca le-am facut cu stevia rebaudiana, si au fost un deliciu, asa s-au exprimat cei ce le-au mancat, pentru mine mi se par mult prea ciocolatoase, a si mai vreau sa adaug faptul ca au ramas si pentru a doua zi, binenteles ca interiorul se solidificase, oricum nu era el foarte lichid pt ca le-am tinut cu cateva minute mai mult din neatentie. Le-am bagat putin in cuptor si 'erau ca noi'.
Reteta cu zahar este pe blogul lui Adi Hadean.
P.S. Prajitura a fost insotita de inghetata de banane.
Arata grozav !
RăspundețiȘtergereDaca era o idee mai lichida era perfecta:)!
Ștergereeu nu m-am incumetat, poate prind curaj, arata tare bine!
RăspundețiȘtergereToata smecheria sta in timpul de coacere.
ȘtergereAs pessoas entram em nossa vida por acaso, mas não é por acaso que elas permanecem.
RăspundețiȘtergereObrigada querida pela presença amável!
Beijos Marie.
Kisses , Marie!
ȘtergereCand spui ca sunt facute cu stevia rebaudiana, ce inseamna de fapt?
RăspundețiȘtergereAm luat din comert Dulce de stevie de la Fares, dar vad ca este cu glicerina :|
Cu stevia rebaudiana este o intreaga poveste. Stevia rebaudiana pura este cea din articolul acesta http://mykybackyardgarden.blogspot.ro/2014/04/stevia-rebaudiana.html , daca frunzele uscate sunt macinate se obtine un praf verde, eu folosesc acest praf la compoturi, am facut si prajituri cu el dar ramane un gust de iarba. In comert nu exista stevia r. pura, cel putin eu nu am gasit. Deci, pe scurt, in preparatele dulci eu folosesc in general Green Sugar. Cred ca cea cu glicerina este lichida, am avut si eu ceva asemanator.
RăspundețiȘtergereMultumesc pentru raspunsul prompt. Ai incercat si xilitol?
RăspundețiȘtergereEu multumesc!
ȘtergereDa am incercat si xilitol, este bun. Ideea e ca eu fac diverse preparate pentru cineva cu glicemia foarte mare si spun ei nici nu ingrasa, asa ca am optat pentru stevia. Mai folosesc foarte, foarte rar un zahar brun, inchis la culoare si usor umed, produsul are gust de caramel.