Pagini

sâmbătă, 3 mai 2014

Peach leather

                               Eu le spun pe romaneste jeleuri. 
        Le-am preparat vara trecuta si au rezistat cu brio. Initial le-am tinut in frigider dar de cateva luni le-am depozitat intr-un bufet. Mie mi se par un dulce potrivit pentru cei mici mai ales ca se pot combina si taia in diverse moduri.
        Modul de preparare:
Un piure facut din fructe cu ajutorul blenderului, intins in tava deshidratorului sau, in cazul meu, in tava aragazului pe hartie de copt, am protejat deasupra cu un material de voal si asezata la soare (eu asa am procedat) sau in cuptorul aragazului.
       Aici  este un link cu modul de preparare de unde m-am inspirat.
                      Asa arata jeleurile mele:

                      Borcanul meu aproape gol:


       Astept cu nerabdare capsunele.

4 comentarii:

  1. Yum-yum, ce bine arata. Si mult mai sanatoase decat orice jeleuri de la raionul de dulciuri. Duminica placuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt indragostita de ele. Anul acesta vreau sa fac cateva combinatii cu banane si nuca

      Ștergere
  2. eu incerc ca taaaree ma tenteaza...daca dau gres, vin la tine!
    ete' cam ce am facut eu cand am incercat sa fur o reteta: http://krmenslife.blogspot.ro/2013/12/autoportret-si-gutui.html
    :)))))))))

    RăspundețiȘtergere